TV & Media

Η Xάρις Αλεξίου έστειλε μήνυμα στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Καζαντζίδη

Tι είχε πει η σύζυγος του μεγάλου τραγουδιστή

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Καζαντζίδη

Η Χάρις Αλεξίου ήταν μεταξύ εκείνων που συνεχάρησαν δημόσια τον Χρήστο Μάστορα, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στον κινηματογράφο.

«Μπράβο, μπράβο, μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία κι ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς που αγαπήσαμε το λαϊκό τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σ’ αυτόν τον ρόλο», σχολίασε η σπουδαία ερμηνεύτρια στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την ταινία «Υπάρχω» στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία για τον θρυλικό λαϊκό καλλιτέχνη έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό, τόσο από συναδέλφους του, όσο και από το κοινό, με τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES να δέχεται χιλιάδες likes και αποθεωτικά σχόλια στα social media.

Βάσω Καζαντζίδη: «Είναι γεγονός»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με τον ΑΝΤ1 τον Φεβρουάριο, η Βάσω Καζαντζίδη είχε αναφέρει: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία».

Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

Στη συνέχεια, η Βάσω Καζαντζίδη είχε πει τα εξής: «Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Ο Στέλιος Καζαντζίδης στις 14 Σεπτεμβρίου του 2001, σε ηλικία 70 ετών, μετά από πολύμηνη αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε αρνηθεί να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη. Η ταφή του έγινε στο Νεκροταφείο της Ελευσίνας, ανάμεσα στους τάφους των γονιών του, όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Μέχρι σήμερα ιδρύονται σύλλογοι για αυτόν και πολλοί δρόμοι φέρουν το όνομα του.