TV & Media

Ρήξη στις σχέσεις της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη

Για αρκετούς μήνες δεν μιλά ούτε με τη μητέρα του

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ρήξη με την οικογένειά του - Για αρκετούς μήνες δεν μιλά ούτε με τη μητέρα του

Στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω και τα ασφαλιστικά μέτρα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες, στην εκπομπή «Fay's Time» αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τους τελευταίους μήνες δε μιλάει ούτε με τη μητέρα του, δημιουργώντας ολική ρήξη στην οικογένεια του γνωστού ερμηνευτή.

«Η Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της αδελφής της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και δεν έχει σχέσεις και με την μητέρα του, κυρία Κλειώ. Είναι περίπου 8 με 10 μήνες που δεν μιλάει με την μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει.

«Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα» αναφέρει το ρεπορτάζ του Skai.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι απαντάει η αδερφή του Βάσω στα περιοστικά μέτρα

Απάντηση για τα περιοστικά μέτρα που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, έδωσε η αδερφή του Βάσω σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day.

«Αυτή τη στιγμή, η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα για αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του, ούτε στις δικαστικές αίθουσες, ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

Στη συνέχεια, παρουσίασε την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, καθώς ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο της. «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα, θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι. Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής», πρόσθεσε.