TV & Media

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Έπαθα έμφραγμα και δύο ανακοπές καρδιάς

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την περιπέτεια υγείας

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» για το έμφραγμα που υπέστη και τις δύο ανακοπές καρδιάς

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας που έζησε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν υπέστη έμφραγμα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι υπέστη δύο φορές ανακοπή καρδιάς, ενώ εξομολογήθηκε ότι αυτό που τον βοήθησε να είναι ήρεμος ήταν η προσευχή. 

«Δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά, όπως δείχνουν τα πράγματα. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια, ξαφνική όπως είναι όλα αυτά τα πράγματα. Κεραμίδα. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου και δεν ήμουν μόνος μου. Η Βίκυ ήταν επάνω και μιλούσαμε στο τηλέφωνο, σε τριπλή επικοινωνία, με τη φίλη μας Ελένη Κούρκουλα για την παράσταση. Ξαφνικά τους είπα "παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά". Δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ άσχημα», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και πρόσθεσε: «Τους είπα πως "δεν είμαι καλά, σβήνω", ευτυχώς η Ελένη είπε "πάρτε αμέσως το 166″, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο. Ευτυχώς μου έκαναν κάρπα εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός "πάθατε ανακοπή" και εγώ άκουγα όλο το "All the jazz" στο κεφάλι μου… Bye bye, love. Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δεν έγινα αυτό που ήθελαν οι γονείς μου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογήθηκε ακόμη ότι οι γονείς του είχαν άλλα επαγγελματικά όνειρα για τον γιο τους. «Ήμουν 4-5 ετών και με ρώτησε κάποιος τι θες να γίνει όταν μεγαλώσεις και έλεγα ηθοποιός και όταν τόλμησε να με κοροϊδέψει είχα γίνει έξαλλος. Και η γιαγιά μου μου έλεγε “θεατρίνος θα γίνει; θεατρίνος;”. Ο πατέρας μου ήταν δάσκαλος. Ήρθαμε στην Αθήνα και πήγα στο πρότυπο σχολείο στην Πλάκα και το απολυτήριο μου ήταν 19 και 9 ενδέκατα. Βέβαια, μετά τους απογοήτευσα δεν έγινα αυτό που ήθελαν. Τους πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσουν».