TV & Media

Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Εγώ δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει»

Με αφορμή το τηλεοπτικό μέλλον της τελευταίας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για την για Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου έριξε σπόντες στην επίσης παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για το χθεσινό παράπονο που εξέφρασε η τελευταία στον αέρα για ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στη Super Κατερίνα και αφορούσε το τηλεοπτικό της μέλλον.

Καινούργιου: «Φωτογράφιζε» εμάς ή άλλους;

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα «φωτογράφιζε» εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις πως το επιτρέπετε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που αν πω μπούρδα θα το πω. Εμένα δεν μου αρέσει από πίσω. Εγώ όλα αυτά τα είπα για καλό ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις κι από άλλα κανάλια κι ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού κι έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι τιμητικό να λες ότι έχει πρόταση από το ΑΝΤ1 και με το Mega, άσχετα με το ότι προσωπικό έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη αντικειμενικά είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει πρόταση από εκεί η Φαίη, δεν το είπα αρνητικά. Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν στενοχωρημένη. Είναι ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα έχουν πει χίλια δυο όταν ήταν με τον Γιώργο στον ΑΝΤ1, ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Έψιλον» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ελπίζουμε να κλείσει ό,τι καλύτερο για εκείνη»

«Εμείς το παρουσιάσαμε κι αλλιώς ότι κι η ίδια δεν θέλει να συνεχίσει. Ελπίζουμε να κλείσει ό,τι καλύτερο για εκείνη και να πω ειλικρινά ότι αν έλεγε μία άλλη παρουσιάστρια ότι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού θέλει να ξαναγυρίσω στο κανάλι, θα χαιρόμουν. Όλοι το ίδιο ρεπορτάζ κάνουμε και τα ίδια λέγονται, οπότε ό,τι καλύτερο για όλους. Να κλείσουν η Φαίη κι οι συνεργάτες της, αν και ξέρω ότι πολλοί από τους συνεργάτες και πίσω από τις κάμερες της έχουν κλείσει κι αλλού» επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στο τέλος.