- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Άντζελα Γκερέκου: «Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική»
«Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες» εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την πολιτική - Η εξομολόγηση στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα»
Η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», ανοίγοντας το σπίτι της στην Κέρκυρα. Η ηθοποιός μίλησε για τα 25 χρόνια κοινής πορείας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, την πολιτική και τον «σεξιστικό πόλεμο» που δέχθηκε, αλλά και τη μητρότητα.
Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την πολιτική
«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας, 25 χρόνια. Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόλη, αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να περιγράψει κανείς αυτή την πορεία 25 χρόνων. Δεν είναι οι λέξεις, είναι το συναίσθημα», είπε η Άντζελα Γκερέκου υποδεχόμενη τη Νίκη Λυμπεράκη και δεν δίστασε να αναφερθεί στην απώλεια του συζύγου της. «Από μικρή είχα έναν φόβο με τον θάνατο, με την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, καταφέρνεις να μαθαίνεις καλύτερα τον άλλο σκεπτόμενη πράγματα από το παρελθόν. Το θέμα είναι να περάσεις ένα μήνυμα και στο παιδί σου ότι προχωράς, γιατί και η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της».
Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία. «Ο πατέρας μου ήταν υπερπροστατευτικός. Χρειάστηκε να το αναλύσω αυτό αργότερα και σε σχέση με εμένα και με τους άλλους. Μπήκα στη διαδικασία της ψυχοθεραπείες γιατί ήθελαν να ανακαλύψω πράγματα που θα με βοηθήσουν να ανακαλύψω πρώτα εμένα και μετά τους άλλους».
Η Άντζελα Γκερέκου και ο πόλεμος που δέχθηκε από πολιτικούς της αντιπάλους
Όσο για την ενασχόλησή της με την πολιτική, αποκάλυψε: «Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δεν μιλούσαμε για αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο αλλά ξανασηκωθήκαμε».
Τέλος, αναφέρθηκε στη μητρότητα και στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου: «Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είναι όσο καλύτερη μπορούσα… Η πολιτική με στέρησε από τη Μαρία αλλά ίσως της έδειξα και ένα πιο δυναμικό πρότυπο… Για όλα τα παιδιά που γεννιούνται με γονείς που έχουν καριέρες έκθεσης είναι ένα βάρος το επώνυμό τους… Προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε τη Μαρία με έναν πολύ γήινο τρόπο… Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μη χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε…».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.