TV & Media

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν συνεχίζει στο πλευρό του η Μαρία Αναστασοπούλου

Πιθανό ωστόσο να παραμείνει στον ΑΝΤ1

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν συνεχίζει στην εκπομπή του η Μαρία Αναστασοπούλου

Την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε η Μαρία Αναστασοπούλου, στο πλαίσιο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Η δημοσιογράφος γνωστοποίησε την επιθυμία της να αποχωρήσει, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να μη συνεχίζει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ωστόσο, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι πιθανό να παραμείνει στον ΑΝΤ1, καθώς θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», ενώ στο τραπέζι θα πέσει και η πρόταση να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Μαρία Αναστασοπούλου: Τι είχε πει για τον Γιώργο Παπαδάκη

Αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, είχε αναφέρει: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».