TV & Media

Πηγές ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι: Ήταν κουρασμένη, δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αποστολή

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας σχολιάστηκε αρνητικά για κάποιες γκριμάτσες που έκανε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη τύπου
H Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη τύπου © JESSICA GOW/ EPA

Μαρίνα Σάττι: Τι αναφέρουν πηγές της ΕΡΤ για το περιστατικό με το Ισραήλ

Πηγές της ΕΡΤ σχολίασαν το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν, έκανε γκριμάτσες και στο τέλος παρίστανε ότι κοιμόταν την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια.

Η Μαρίνα Σάττι έδειχνε την απροθυμία της να ακούσει την Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο ίδιο πάνελ με εκείνη, μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια κυρίως αρνητικά από όσους «μοιράστηκαν» το βίντεο αυτό στα social media.

Πηγές ΕΡΤ: Δεν μπορούσε να κρύψει την κούραση της

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις τής Eden, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!», αναφέρουν πηγές της ΕΡΤ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.