TV & Media

Ο διερμηνέας Σπύρος Κουζέλης μετέφρασε στη νοηματική το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Ο ίδιος έχει «τραγουδήσει» πολλά τραγούδια σε άτομα με προβλήματα ακοής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρίνα Σάττι: Διερμηνέας μετέφρασε στη νοηματική το «Zari» - Ο ίδιος έχει «τραγουδήσει» πολλά τραγούδια σε άτομα με προβλήματα ακοής

Ρίχνεται στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι σήμερα (9.5) για τον Β' Ημιτελικό του 68ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision στο Μάλμε. Από την πλευρά του ο διερμηνέας της ελληνικής νοηματικής γλώσσας, Σπύρος Κουζέλης, ανέλαβε σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μεταφράσει το «Zari» σε άτομα με προβλήματα ακοής.

Ποιος είναι ο Σπύρος Κουζέλης

Ο Σπύρος Κουζέλης είναι διερμηνέας της ελληνικής νοηματικής γλώσσας και προσπαθεί να μεταφέρει σε άτομα με προβλήματα ακοής όχι μόνο τους στίχους αλλά και τη μουσική των τραγουδιών.

Είναι κάτι που το κάνει με πολλή αγάπη εδώ και πολλά χρόνια και, μέχρι στιγμής, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έχει «τραγουδήσει» πάρα πολλά τραγούδια, βρίσκοντας τεράστια ανταπόκριση από κωφούς, βαρήκοους αλλά ακόμη και από άτομα χωρίς θέματα υγείας.

Από το πλούσιο ρεπερτόριό του δεν θα μπορούσε λείψει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο τραγούδησε στη νοηματική γλώσσα με τον δικό του ευρηματικό τρόπο.

Πηγή: ERT