TV & Media

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα σήμερα»

Εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο της φίλης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Ρέππας: Τι είπε για την Άννα Παναγιωτοπούλου
Μιχάλης Ρέππας: Τι είπε για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Μιχάλης Ρέππας: Τι είπε για την Άννα Παναγιωτοπούλου - Εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο της φίλης του

Για την καλή του φίλη, Άννα Παναγιωτοπούλου, μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα θλιμμένος στην κηδεία της ηθοποιού.

«Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα σήμερα. Τι να σας πω... Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το χωνέψω, όπως όλα τα σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν και ιδιαίτερα τα δυσάρεστα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για το αν γνώριζε την κατάσταση της υγείας της και κατά πόσο διατηρούσαν επαφή:

«Γνώριζα για την ασθένειά της. Δεν είχαμε επαφή. Δεν την επισκεπτόμουν, μου φαινόταν μάταιο. Ξέρω ότι δεν επικοινωνούσε καλά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d14xxl9sjg81)

Ερωτηθείς για το τι θυμάται από την Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Θυμάμαι αυτά που θυμάται όλο το κοινό. Από το making of ας πούμε των "Χαρίτων" εκεί που έλεγε τη Λένω Μπότσαρη».

«Η Άννα υπήρξε οριακή για το ελληνικό θέατρο γενικότερα και για την προσωπική μου ιστορία. Υπήρξε ένα δυναμό για την καριέρα μας και για μένα και για τον Θανάση, μας έδινε έμπνευση όχι γι’ αυτά που έπαιζε μόνο αλλά για όλα όσα έχουμε γράψει στον χώρο της κωμωδίας. Μας δίδαξε χιούμορ. Θα τη χαρακτήριζα "μεγάλη πρωταγωνίστρια", φαίνεται και από το πόσο συγκλονισμένος ο κόσμος είναι ο κόσμος για την απώλεια», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.