TV & Media

Ψινάκης κατά Συνατσάκη: «Πρόστυχο για να πουλήσεις δύο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς το metoo»

Η απάντηση της instagrammer

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ηλίας Ψινάκης: Μέτωπο και μεγάλη κόντρα με την Μαρία Συνατσάκη

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή όπου έστρεψε τα πυρά του κατά της Μαίρη Συνατσάκη.

Ψινάκης: Πώς ξεκίνησε η κόντρα με την Συνατσάκη

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της κριτικής, ο Ηλίας Ψινάκης είπε απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή, σύντροφο της Μαίρης Συνατσάκη: «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US.

Αφού τελείωσε η κριτική του Ηλία Ψινάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία είναι ζευγάρι στην σκηνή με τον Ίαν Στρατή είπε: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση».

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε στη συνέχεια από τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο #metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Ηλίας Ψινάκης τότε, μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου, όπου ο μάνατζερ είχε δείξει το μπούστο της, και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από τη Μαίρη Συνατσάκη. «Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κυρία Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» είπε στον τηλεοπτικό αέρα, ο Ηλίας Ψινάκης. «Ο σταυροφόρος των metoo, άρχισε να με λέει εμένα βιαστή».

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε και στα ρούχα που διαφημίζει η Μαίρη Συνατσάκη στα social media, λέγοντας: «Εγώ θεωρώ ότι είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο, δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στον Ηλία Ψινάκη

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε το πρωί της Κυριακής, μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου επέμεινε πως η συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς την Κατερίνα Λιόλιου ήταν σεξιστική και τόνισε πως αν ήθελε μόνο να πουλάει τα ρούχα της, δεν θα μιλούσε καν. Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη. Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή».