TV & Media

Μαρίνα Σάττι: Συνάντησε τον Ισπανό θαυμαστή της YouTuber

«Σας αγαπώ όλους εσάς στην Ελλάδα, είστε οι καλύτεροι και η Μαρίνα. Θα γίνει χαμός» είπε o Υoutuber

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρίνα Σάττι: Συνάντησε τον Ισπανό Youtuber που είχε αποθεώσει το «Ζάρι»

Ο Ισπανός YouTuber, Lavadom ο οποίος έγινε viral με την αντίδρασή του για το κομμάτι, αποθεώνοντας τη Μαρίνα Σάττι, ήρθε στην Ελλάδα και συνάντησε την τραγουδίστρια, με την οποία έβγαλε μερικές φωτογραφίες.

Ο Lavadom ήρθε στην Αθήνα και μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τη Μαρίνα Σάττι, όπως και με τη Ναταλία Γερμανού, που πήγε και καλεσμένος στην εκπομπή της. Στο «Καλύτερα δε γίνεται» εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει τη Μαρίνα Σάττι, αλλά λόγω του πένθους της τραγουδίστριας, δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει. Ακόμη είχε πει, πως θα έκανε μια αναπαράσταση του «Ζαριού» στα social media, με τον δικό του τρόπο. «Σας αγαπώ όλους εσάς στην Ελλάδα, είστε οι καλύτεροι και η Μαρίνα. Θα γίνει χαμός» είπε στην εκπομπή και άρχισε να χορεύει το «Ζάρι».

Η viral αντίδραση του YouTuber

Λίγο αφότου παρουσιάστηκε το ελληνικό τραγούδι από την ΕΡΤ, πολλοί άρχισαν να καταγράφουν τις αντιδράσεις τους, στην πρώτη φορά που άκουγαν το κομμάτι και παρακολουθούσαν το βιντεοκλίπ. Τις επόμενες ημέρες, η αντίδραση ενός Ισπανού YouTuber -άγνωστου ακόμη στο ελληνικό κοινό- να μην κρατάει τον ενθουσιασμό του με το «Ζάρι» έγινε viral στα social media. Από την εισαγωγή του κομματιού, o Lavadom ενθουσιάστηκε με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και τον ρυθμό του «Ζαριού».