TV & Media

Φαλελάκης για Χατζησάββα: «Μετά τον θάνατό του δεχόμουν απειλές»

Τι είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Φαλελάκης: Για τον θάνατο Μηνά Χατζησάββα
© NDP/NIKOS ZOTOS

Κώστας Φαλελάκης: Για τον θάνατο Μηνά Χατζησάββα και τις απειλές που δεχόταν

O Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Ο πρώτος από εμάς» αναφέρθηκε στον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα και στα μηνύματα που δέχτηκε μετά τον θάνατό του.

«Μετά τον θάνατο του Μηνά βρισκόμουν σε έναν αγώνα επιβίωσης, ήμουν δύσκολα οικονομικά, δούλευα πολλές ώρες για να καταφέρω να βιοποριστώ. Έπρεπε να πληρώσω έναν άδικο φόρο, καθώς η κοινή μας περιουσία που ήταν στο όνομα του Μηνά φορολογήθηκε. Κι εγώ έπρεπε να πληρώσω 30.000 ευρώ στο φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε αγοράσει από κοινού με δάνειο στο όνομά του», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

«Η μητέρα μου αντιμετώπιζε μια ψυχική ασθένεια, αναγκάστηκα να εγκαταλείψω τους δικούς μου επειδή δεν συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα. Στην Αθήνα ήρθα γιατί είχε ξεκινήσει η σχέση μου με τον Μηνά. Αν δεν ερχόμουν εγώ εδώ, θα κατέβαινε ο Μηνάς στα Χανιά. Εγώ ήμουν 27 ετών και ο Μηνάς 43. η γνωριμία και ο έρωτάς μας ήταν καρμικός, τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Με το που άρχισε η σχέση μου το 1991 με τον Μηνά, έκανα coming out στους γονείς μου. Δεν μίλησα ποτέ ανοιχτά στον πατέρα μου για τη σχέση μου, τον Μηνά τον θεωρούσε φίλο μου. Θύμωσα πολύ όταν δεν μπόρεσα να κηδέψω τον Μηνά, ήταν ένα μεγάλο χαστούκι. Δέχτηκα και επικριτικά μηνύματα τότε, μου έγραφαν "θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα"», πρόσθεσε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ