TV & Media

Maestro: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του β' κύκλου

Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι πρωταγωνιστές της σειράς Maestro στο τρέιλερ για τον β' κύκλο της σειράς
Maestro: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του β' κύκλου © Youtube

Maestro: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του β' κύκλου - Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Maestro» αναμένεται να κάνει σε έναν περίπου μήνα πρεμιέρα και το Mega έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την «επιστροφή» της.

Maestro: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του β' κύκλου

Το τρέιλερ του «Maestro» πιάνει το νήμα από τα γεγονότα με τα οποία έπεσε η αυλαία της πρώτης σεζόν και δείχνει τις αλλαγές. Η δεύτερη σεζόν του Maestro αποτελείται από 6 επεισόδια. Η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά την τρίτη της σεζόν, αφού ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει ακόμη 4 επεισόδια που θα προβληθούν το Φθινόπωρο του 2024.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο β' κύκλος του «Maestro»

Ήδη εδώ και λίγες εβδομάδες το MEGA ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Όπως αναφέρεται για τα νέα επεισόδια: «Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους». Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ