TV & Media

Ματσούκα - Κόκκαλης: Η γνωριμία, ο γάμος και οι... φορτιστές

Τι αποκάλυψε το ζευγάρι σε κοινή του συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ματσούκα - Κόκκαλης: Η γνωριμία, ο γάμος και οι... φορτιστές

Ματσούκα - Κόκκαλης: Η γνωριμία, ο γάμος και οι... φορτιστές - Τι αποκάλυψε το ζευγάρι σε κοινή του συνέντευξη

Καλεσμένοι της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα, όπου μίλησαν για την γνωριμία, τον γάμο τους και την κοινή τους πορεία.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε πως «είμαστε καλά μεταξύ μας. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

Η γνωριμία τους σύμφωνα με την ηθοποιό έγινε το 2014 από κοινή τους φίλη. «Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος το ίδιο. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, ήρθε ο γάμος τους, παρά το γεγονός πως η πρόταση είχε γίνει αρκετά νωρίτερα, στην αρχή της σχέσης τους. «Εγώ να πω την αμαρτία μου, νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο, είναι πλουσιότερη η σχέση, αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα ανοίγματος οριζόντων» πρόσθεσε ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί μαζί του.

Κατόπιν, ο Νίκος Χατζηνικολάου τους ρώτησε τι λατρεύουν ο ένας στον άλλον και τι τους ενοχλεί αντίστοιχα με τον Πέτρο Κόκκαλη να απαντά χιουμοριστικά ότι έχουν πρόβλημα με τους φορτιστές.

«Λατρεύω την ενσυναίσθησή της, την ικανότητα να ταυτίζεται, την ευφυΐα, το χιούμορ» πρόσθεσε.

«Λατρεύω την ευφυΐα του και την καλοσύνη του και τον τρόπο που περπατάει, ζαλίζομαι. Με ενοχλεί πάρα πολύ η ευκολία, με την οποία τον παίρνει ο ύπνος. Αισθάνομαι σαν τον Κόκορα του Αρκά» είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ