TV & Media

Μαριάννα Τουμασάτου: Μεγάλοι άνθρωποι κοιτούσαν περίεργα την 12χρονη κόρη μου

Το περιστατικό στην Χαλκίδα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαριάννα Τουμασάτου: Μεγάλοι άνθρωποι κοιτούσαν περίεργα την 12χρονη κόρη μου
© NDP

Μαριάννα Τουμασάτου: Μεγάλοι άνθρωποι κοιτούσαν την 12χρονη κόρη μου

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί αναφέροντας μεταξύ άλλων περιστατικό κατά το οποίο άνδρες μεγάλης ηλικίας κοίταζαν περίεργα την 12χρονη κόρη της.

«Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά και είδα πολλά βλέμματα που δεν έπρεπε, παράξενα βλέμματα μεγάλων ανθρώπων να κοιτούν την κόρη και τις ανιψιές μου. Έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως "κανονικά". Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να σπάσω το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε βίαια συναισθήματα».

Σε άλλο σημείο, σχολίασε τα αρνητικά μηνύματα που έχει κατά καιρούς δεχτεί: «Πολλές φορές μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα. Αν δεις - εγώ παλιά δεν τα κοίταγα καθόλου - πολλές φορές επειδή μοιάζανε οι προτάσεις, τα ελληνικά και κοιτάς και είναι προφίλ που δεν είναι ανοιχτά, προφίλ που δεν υπάρχουν. Και λες "έχεις 15 προφίλ που τα κάνεις μόνο για να βρίζεις". Πόσο μη τοξικός είσαι;! Τι τοξικότητα! Πού κολυμπάς; Κολυμπάς μέσα σε απόβλητα».

'
«Αυτός ο ρόλος είναι ένα αριστούργημα. Το είχα μεγάλο μεράκι να κάνω αυτόν τον ρόλο από τότε που το είχα δει. Μου είχε «μείνει». Ξεκινάει με την συνθήκη, που ο γιος της μάνας αυτής πάει φαντάρος στους Εύζωνες. Και πήγε η μάνα εκεί που δεν μπορούσε εκείνος να μιλήσει ή να κουνηθεί κι ξεκινά έναν μονόλογο. Μετά γίνεται μία μεγάλη ανατροπή. Είμαι ευτυχισμένη. Ο Αλέξανδρος Σταύρου το έχει ξανασκηνοθετήσει και πέρασαν λίγα χρόνια μέχρι να ξαναγίνει. Έχει πέτυχει σκηνοθετικά να βλέπουμε τις αναμνήσεις της ηρωίδας», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» που πρωταγωνιστεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ