TV & Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή και τελικά ήταν αιμορραγικός πολύποδας»

Με αφορμή τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Χαρδαβέλλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή και τελικά ήταν αιμορραγικός πολύποδας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η περιπέτεια υγεία που πέρασε - Με αφορμή τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Χαρδαβέλλα

Την δική της περιπέτεια υγείας αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τη συνέντευξη της συζύγου του Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρίας Παναγοπούλου.

Η Μαρία Παναγοπούλου γνωστοποίησε πως ο δημοσιογράφος έχει χάσει τη φωνή του και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως είχε αιμορραγικό πολύποδα.

«Τον Κώστα τον αγαπώ πάρα πολύ, τα χρόνια του Alter, ήταν από τους ανθρώπους που μας είχαν διδάξει τι είναι η δημοσιογραφία. Εγώ θέλω να πω ότι στο παρελθόν είχα περάσει και εγώ μια ιστορία με τον λαιμό μου. Είχα κάνει μια επέμβαση αιμορραγικού πολύποδα, που είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση, δεν είναι κάτι απλό. Το να μιλάς το θεωρείς αυτονόητο, δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο», είπε και πρόσθεσε:

Εγώ είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή και τελικά είχα έναν αιμορραγικό πολύποδα. Εγώ επειδή νόμιζα ότι ήμουν βραχνιασμένη, έπινα ζεστά και αυτό διαστελλόταν και επιδεινωνόταν η κατάσταση. Σύντομα περαστικά και σιδερένιος».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czt9wnnk6cap)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ