TV & Media

Ο Βαγγέλης Σερίφης φωτογραφίζει την Κατερίνα Στικούδη να θηλάζει τον δεύτερο γιο τους (εικόνα)

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Στικούδη αγκαλιά με τον δεύτερο γιο της, Νικόλα
Κατερίνα Στικούδη: Θηλάζει τον δεύτερο γιο της © Instagram / stikoudikaterin

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία του Βαγγέλη Σερίφη να θηλάζει τον γιο τους

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ζουν ξεχωριστές στιγμές μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου τους, του μικρού Νικόλα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Λίγες ώρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Βαγγέλης Σερίφης θέλησε να μοιραστεί μία τρυφερή στιγμή με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη δύναμη των γυναικών. 

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία να θηλάζει τον γιο της και το τρυφερό μήνυμα του συζύγου της

Ο Βαγγέλης Σερίφης φωτογράφισε την Κατερίνα Στικούδη να θηλάζει τον μικρότερο γιο τους, τη στιγμή που διαβάζει βιβλίο στο μεγαλύτερο παιδί τους, τον Βύρωνα. «Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ... Για πείτε μου τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.... Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας.... Σήμερα και τι επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης στην ανάρτησή του στο Instagram, όπου δημοσίευσε το τρυφερό στιγμιότυπο. 

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στην τηλεόραση λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε τον γιο της, Νικόλα, στις 14 Φεβρουαρίου και σήμερα έκανε την τηλεοπτική της επιστροφή στο J2US του Alpha. Εντυπωσιακή και σέξι μπήκε στο στούντιο και δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές των συνεργατών της για το νέο μέλος της οικογένειάς της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ