TV & Media

Athens Voices: Society. Events. Talks - Μία νέα πρόταση επικοινωνίας και γνώσης ξεκινά

Η νέα διαφορετική σειρά ανοικτών εκδηλώσεων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Voices: Society. Events. Talks - Μία νέα πρόταση επικοινωνίας και γνώσης ξεκινά

Athens Voices: Society. Events. Talks - Η νέα ανοιχτή σειρά εκδηλώσεων από την Athens Voice - Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Σκεφτείτε μια σειρά εκδηλώσεων που μετατρέπει την πόλη σε ένα ζωντανό φόρουμ συζητήσεων με ανοιχτά events και workshops. Όπου γνωστές προσωπικότητες από διαφορετικούς κλάδους έρχονται κοντά μας για να συζητήσουν, να μοιραστούν τις εμπειρίες και την επαγγελματική τους πείρα και να διαμορφώσουν ιδέες πάνω σε θέματα που μας αφορούν και μας επηρεάζουν όλους.

Ειδικοί επιστήμονες, επιτυχημένοι επαγγελματίες, γνωστοί διανοούμενοι, άνθρωποι του πνεύματος και της δράσης μιλάνε σε ακροατές που θέλουν να ακούσουν και να ακουστούν, δημιουργώντας ένα δίκτυο ανθρώπων που πιστεύουν στη δύναμη του ανοιχτού διαλόγου και στην αξία της κοινότητας. Γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται.

Οι Φωνές της Αθήνας. Καλώς ήρθατε στην κοινότητα που αναζητά, ανακαλύπτει, συζητά, μαθαίνει και εκπαιδεύεται να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής. Μέσα από μία νέα, διαφορετική σειρά ανοικτών εκδηλώσεων έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, να συμμετέχουμε, να συναντήσουμε άλλους ανθρώπους με κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα. Κάθε τέτοια συζήτηση, κάθε συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να μοιραστούμε ιδέες και να εμπνευστούμε από την πολυμορφία των απόψεων και τη γνώση που υπάρχει δίπλα μας και πολλές φορές δεν μπορούμε να συναντήσουμε.

Ενημερώσου και δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ για να μάθεις όλα τα νέα για τις εκδηλώσεις της ATHENS VOICE.

ATHENS VOICE society is loading!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ