TV & Media

Μίνως Θεοχάρης: «Ο πατέρας μου πέθανε 10 μέρες πριν γεννηθώ»

«Ο παππούς και ο πατριός μου κάλυψαν το κενό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίνως Θεοχάρης
Μίνως Θεοχάρης

Μίνως Θεοχάρης: Τι αποκάλυψε για τον θάνατο του πατέρα του - Η σχέση του με την δουλειά και τον έρωτα

Για τον θάνατο του πατέρα του λίγο πριν γεννηθεί ο ίδιος μίλησε ο Μίνως Θεοχάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, πιο συγκεκριμένα, πως ο πατέρας του πέθανε μόλις 10 μέρες πριν γεννηθεί. Όπως είπε, ωστόσο, ο πατριός και ο παππούς του κάλυψαν αυτό το κενό στη ζωή του.

«Ο παππούς μου και ο πάτριος μου δεν με άφησαν να νιώσω την απώλεια του αλλά την κάλυψαν και με το παραπάνω. Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού. Από την εφηβεία μου ‘’πετάω’’ τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά» τόνισε ο Μίνως Θεοχάρης.

«Η εργασία είναι ψυχοθεραπεία. Η σκηνή σου παίρνει τα πάντα, θλίψη, μελαγχολία, σκοτούρες. Ανήκω σε μια γενιά που της έτυχαν πολλά, και η οικονομική κρίση, και μετά ο κόβιντ. Γι’ αυτό είμαστε μια γενιά που μάθαμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην είμαστε τεμπέληδες. Ανέκαθεν ήμουν ψώνιο, γιατί είναι και ένας αμυντικός μηχανισμός να αντιπαρέλθεις πράγματα που μπορεί να σε στενοχωρήσουν, να σε στριμώχνουν. Σίγουρα σε μια ηλικία που ήμουν πολύ μικρότερος και έπαιρνα αρκετή απόρριψη έκανα αυτό το βήμα μέσα μου, δημιουργώντας ένα υπερεγώ», πρόσθεσε ο Μίνως Θεοχάρης για τη δουλειά του ηθοποιού.

«Από την εφηβεία μου “πετάω” τα πάντα γιατί δεν ήταν ωραία, δεν περνούσα καλά. Θα τα "πετάξω" όλα και θα κρατήσω ίσως μόνο αυτά που έγραφα, έγραφα πάρα πολύ», πρόσθεσε ο ηθοποιός και κατέληξε ως προς τον έρωτα:

«Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει ακόμα πολύ καλά, όσο καλά θα ήθελα και είναι κάτι που με προβληματίζει αυτό. Όταν ερωτεύομαι όμως - που έχει να μου συμβεί πολλά χρόνια - είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα. Το φλέρτ στην εποχή μας είναι ξενέρωτο. Βαριέμαι πάρα πολύ τις καρδούλες και τις αντιδράσεις στα stories. Συγκρίνεται τώρα τίποτα με το φλερτ το κανονικό; Που προσπαθείς να διαβάσεις αν σε διαβάζει και εκείνος με τον ίδιο τρόπο; Δεν συγκρίνεται τίποτα με αυτό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ