TV & Media

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη © Eurokinissi

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - Αναμένεται να πάρει εξιτήριο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει στο νοσοκομείο μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της. Η γνωστή ηθοποιός αναρρώνει ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο πιθανότατα αύριο, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, έστειλε και το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και μέσω της εκπομπής «Πρωινό» σε όσους την παρακολουθούν και στέλνουν τις ευχές τους.

Έχοντας στα χέρια της ένα χαρτί, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε μπροστά στον φακό της κάμερας τη φράση «Σας αγαπώ» και στη συνέχεια το υπέγραψε.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Είμαι ζωντανή και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε πρόσφατα μία μικρή περιπέτεια υγείας, που έκανε αγαπημένους φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές της να ανησυχήσουν. Η ηθοποιός κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, δηλώνει υγιής και ξεσπά κατά όσων έσπευσαν να μιλήσουν για κληρονομιές και κληρονόμους

Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη © Eurokinissi

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οργή για τα περί κληρονόμων

«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί», είπε στην εφημερίδα Espresso η Ζωζώ Σαπουντζάκη και αναφέρθηκε στα πρόσωπα που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της όταν χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. 

«Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου. Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή, είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου», καταλήγει η Ζωζώ Σαπουντζάκη. 

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ζωζώ Σαπουντζάκη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κουμπάρα της στο «Πρωινό», η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως υποστήριξε, ο βασικότερος λόγος που ασθένησε, είναι η αφυδάτωση και η κακή διατροφή.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο. Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ – που είναι η τρέλα της να βγαίνει έξω – τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι», ανέφερε η κουμπάρα της ηθοποιού και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9t6fcfqo35)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ