TV & Media

Παύλος Χαϊκάλης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά αλλά περιμένει το εφετείο»

Βρίσκεται εν αναμονή του δικαστηρίου του Ιουνίου για την υπόθεση των δύο αποπειρών βιασμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χαϊκάλης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά αλλά περιμένει το εφετείο»
Παύλος Χαϊκάλης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά αλλά περιμένει το εφετείο» © NDP

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης για τις προτάσεις που έχει δεχτεί - Βρίσκεται εν αναμονή του δικαστηρίου του Ιουνίου για την υπόθεση των δύο αποπειρών βιασμού

Μακριά από την υποκριτική συνεχίζει την ζωή του ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο βρίσκεται εν αναμονή του δικαστηρίου του Ιουνίου, για την υπόθεση των δύο αποπειρών βιασμού.

Ο συνάδελφος και φίλος του, Παύλος Χαϊκάλης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή αποκαλύπτοντας πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά.

«Δεν έχω εικόνα αν εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίζω ότι έχει προτάσεις αλλά δεν το συζητάει ακόμη γιατί περιμένει το εφετείο. Δεν έχω άλλη εικόνα», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9rdxi0pwll)

Να θυμίσουμε πως ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός αλλά και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου εργάζονται κανονικά στον ιδιωτικό τομέα.

«Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην, πρέπει να επιβιώσει. Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: "Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα"». Όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογία του πελάτη του, ο δικηγόρος απάντησε: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Ακόμη υπάρχουν δύο απόπειρες βιασμού που θέλει να αποτινάξει», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz8xzgel4zjt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ