TV & Media

«Ευτυχία είναι...»: Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο στο Instagram

Η τρυφερή selfie της παρουσιάστριας με τον σύζυγό της

62224-137655.jpg
Newsroom
14’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο © Instagram / elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή στα social media και ειδικά φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Σήμερα (18.2) αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και να αναρτήσει στο Instagram μία τρυφερή selfie με τον Μάκη Παντζόπουλο, από ταξίδι τους στο εξωτερικό. 

«Ευτυχία είναι...», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να πατήσουν like και να σχολιάσουν τη φωτογραφία. Το ζευγάρι γιορτάζει σήμερα 9 χρόνια γάμου, αφού παντρεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2015. Το ζευγάρι πόζαρε με φόντο το ξενοδοχείο The Balmoral στο Εδιμβούργο.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή πορεία του ζευγαριού

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι μαζί από το 2011. Το 2015 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρίνα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στην Άνδρο και το ησυχαστήριό τους στα Άχλα. Εκεί, απολαμβάνει τις διακοπές της σύσσωμη η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ