TV & Media

Καπουτζίδης: Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα

«Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους» ανέφερε συγκινημένος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάμος ομόφυλων - Καπουτζίδης: Σήμερα κλαίω από νωρίς
Φωτογραφία Αρχείου © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γάμος ομόφυλων - Καπουτζίδης: Σήμερα κλαίω από νωρίς - «Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους» ανέφερε συγκινημένος

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ήταν συναισιθηματικά φορτισμένος μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ίδιος μάλιστα χθες (15.2) βρέθηκε στα θεωρεία της Βουλής και παρακολούθησε τις τοποθετήσεις των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz6cc8xywlc9)

Ο σεναριογράφιος - ηθοποιός περιέγραψε στην εκπομπή τις ώρες από τη στιγμή που πήγε στη Βουλή μέχρι το πρωί της επομένης και ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στους γονείς του.

Αποσμάσματα από τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δε μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εν συνεχεία πριν μπει στη Βουλή κάλεσε τους γονείς του και συγκινήθηκε: «Τους είπα ‘σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ