TV & Media

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε ότι θα κάνει εκπομπή στο OPEN και το κανάλι δε γνώριζε τίποτα

«Ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες» λέει ο σταθμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μένιος Φουρθιώτης: To OPEN διαψεύδει ότι θα κάνει εκπομπή
Μένιος Φουρθιώτης: To OPEN διαψεύδει ότι θα κάνει εκπομπή © NDP PHOTO

Μένιος Φουρθιώτης: To OPEN διαψεύδει ότι θα κάνει εκπομπή στο κανάλι 

Μετά τις «ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες» ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρουσιάσει εκπομπή στο OPEN, το κανάλι απάντησε λέγοντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του.

Την Τετάρτη (13.02) ο Φουρθιώτης με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μεσημεριανή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο κανάλι και υπόσχεται «έγκυρο τεκμηριωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ»! Μάλιστα ο παρουσιαστής έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαψεύδει τον Φουρθιώτη το OPEN

Άμεσα, με ανακοίνωσή του το Open τον διέψευσε: «Έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024» αναφέρει ο σταθμός και τονίζει ότι Δελτία Τύπου για το πρόγραμμα «δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος».

«Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας» τονίζει το Open.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή δελτία τύπου αναφορικά με το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού ΟΡΕΝ δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος.

Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Το Δελτίο Τύπου που έστειλε ο Μένιος Φουρθιώτης:

«Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ OPEN

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 13:40 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13:40-16:30

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο OPEN το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:40 με την αγαπημένη σας συνήθεια τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE .

Έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης, πορείας, η εκπομπή διευρύνει τη δυνατή ομάδα της , προσθέτοντας και νέους , έμπειρους, εξειδικευμένους συνεργάτες.

Με πρωτογενή θέματα και πλούσια θεματολογία τα αποκαλυπτικά live αναπτύσσονται ακόμα περισσότερο :

Σε θέματα που απασχολούν την κοινωνίας, τους δύσκολους καιρούς μας, προσπαθώντας να δώσουν λύση, όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό.
Σε θέματα επικαιρότητας με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αποστολές, όπου το απαιτούν τα γεγονότα.
Σε απρόβλεπτους καλεσμένους που έχουν κάτι να μας πουν, κάτι να μας διδάξουν
Και βέβαια πάντα έγκυρο τεκμηριωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και όλες οι ειδήσεις από το λαμπερό κόσμο της Show Bizz».

Η φωτογραφία που επισύναψε στο δελτίο τύπου ο Μένιος Φουρθιώτης
Η φωτογραφία που επισύναψε στο δελτίο τύπου ο Μένιος Φουρθιώτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ