TV & Media

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία - Θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας

Τι αποκάλυψε η σύζυγος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία - Θα τον υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Στέλιος Καζαντζίδης: Θα τον υποδυθεί σε ταινία ο Χρήστος Μάστορας

Η ζωή του σπουδαίου τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο και θα τον υποδυθεί ο επίσης τραγουδιστής των συγκροτήματος Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας.

Βάσω Καζαντζίδη: «Είναι γεγονός»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με το ΑΝΤ1, η Βάσω Καζαντζίδη ανέφερε: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία».

Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

Στη συνέχεια, η Βάσω Καζαντζίδη είπε τα εξής: «Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Ο Στέλιος Καζαντζίδης στις 14 Σεπτεμβρίου του 2001, σε ηλικία 70 ετών, μετά από πολύμηνη αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε αρνηθεί να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη. Η ταφή του έγινε στο Νεκροταφείο της Ελευσίνας, ανάμεσα στους τάφους των γονιών του, όπως το επιθυμούσε ο ίδιος, ενώ η κηδεία του εξελίχθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Μέχρι σήμερα ιδρύονται σύλλογοι για αυτόν και πολλοί δρόμοι φέρουν το όνομα του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ