TV & Media

Τι είπε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε αυτή τη θέση κι αυτός ήταν ο λόγος που σοκαρίστηκα»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι είπε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Γιάννης Στάνκογλου © Screengrab- ANT1

Γιάννης Στάνκογλου: Η πρώτη αναφορά στις φήμες για την Σίσσυ Χρηστίδου - Τι είπε για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν κάποιον που υποστήριζαν πως ήταν σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου τοποθετήθηκε για τις φήμες που είχαν γραφτεί για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι νομίζω ένας άνθρωπος και ένας ηθοποιός που νομίζω δεν έχω δώσει δικαιώματα για τέτοια πράγματα. Όταν θέλω να μιλήσω, θα μιλήσω και όταν δεν θέλω να μιλήσω, δεν θα μιλήσω. Και δεν νομίζω ότι έχει και κανένας δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου. Αυτό το θεωρώ πολύ άσχημο γενικότερα, όχι μόνο στην τηλεόραση, γενικά στην κοινωνία μας. Οκ, να πεις κάτι, αυτό που λέμε κουτσομπολιό, αλλά αν το κάνω εγώ, θα το κάνω με πολύ καλή διάθεση και όχι για να βρω το κακό του άλλου. Γιατί έχω μάθει ας πούμε να δικαιολογώ και πολλά πράγματα, γιατί κάποιοι άνθρωποι το έχουν αυτό ανάγκη, και [έχω μάθει] να δέχομαι κιόλας. Αυτό ήταν για μένα κάτι που δεν το είχα ανάγκη, δεν ήθελα, δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ήθελα να συμβεί. Και να συνέβαινε κάτι, που δεν συνέβη κάτι, από που κι ως που θα βγεις εσύ να το πεις; Αφού δεν το έχω πει εγώ; Και ειδικά όταν υπάρχουν δυο παιδιά, και αυτοί που το λένε έχουν επίσης παιδιά», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου αρχικά και πρόσθεσε για την επικοινωνία που είχε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Όταν προστατεύεις τους άλλους, είναι σαν να προστατεύεις και τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν είναι προστατεύω, βασικά είναι να μη λες ψέματα. Είδηση για την είδηση; Από που κι ως που; Ήταν κάτι που και εμένα με τάραξε στην αρχή. Επειδή ταράχτηκα τόσο, προσπάθησα να δω τι έγινε και να πάρω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τηλέφωνο, να τη ρωτήσω τι και πώς. Μου είπε, αλλά την ίδια στιγμή δεν κατάλαβα, και είδα ότι αυτό συνεχίστηκε. Και πια στις μέρες μας, είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα ή μια βλακεία ή κάτι το οποίο ήταν λάθος, αυτά τα πράγματα μένουν. Υπάρχουν τα social media όπου μένουν για πάντα… Δηλαδή αν ανοίξει η κόρη μου μετά από 10 χρόνια, ανοίξει και το δει αυτό, άσχετα αν εγώ της έχω εξηγήσει τι συνέβη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cywyj6s4z381)

Ως προς τα παιδιά του, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως «στην κόρη μου ευτυχώς πρόλαβα και της το είπα πριν κάνω το οτιδήποτε, την ίδια μέρα, γιατί πήγε την επόμενη στο σχολείο και τη ρωτάγανε οι φίλοι της: "Τι έγινε με τον μπαμπά σου;". Αν δεν ήξερε τίποτα, ακόμα και αυτό το μικρό σοκ, κάπως επηρεάζει τα παιδιά. Τα παιδιά καταλαβαίνουν… Ιδίως η κόρη μου που είναι 14, ντάξει κ ο μικρός που είναι 9 καταλαβαίνει, αλλά το καταλαβαίνει με άλλον τρόπο. Δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση… Ακόμα και όταν ήμουν παντρεμένος πολύ καιρό. Και ένιωθα για πολλά χρόνια ότι με σέβονται, ότι σέβονται και τη δουλειά μου και τον χαρακτήρα μου, ήταν η πρώτη φορά κι αυτός ήταν ο λόγος που σοκαρίστηκα, επειδή δεν είχα δώσει δικαίωμα ποτέ για τίποτα…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ