- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στηρίζει τον Νταλάρα ο Καπουτζίδης: «Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό»
«Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε»
Νταλάρας: Ο Καπουτζίδης τον στηρίζει μετά το ξέσπασμά του προς τους δημοσιογράφους
Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24. O γνωστός ηθοποιός τάχθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή, λέγοντας πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα είναι χαμηλό.
Αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση.
Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κ. Νταλάρας – και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό».
Ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
Καπουτζίδης: «Ο λόγος που θα φωνάξω σε δημοσιογράφο είναι επειδή έχω δίκιο»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και σε ενα περιστατικό που συνέβη τη δεύτερη χρονιά που προβαλλόταν το «Παρά Πέντε». Είπε: «Συνηθίζουν σε μια λίστα ερωτήσεων που δεν είναι ουσιαστική. Εγώ έχω θυμώσει πολύ με δημοσιογράφο. Δίκιο έχω, μπορεί να πω παραπανίσια πράγματα, αλλά ο λόγος που θα φωνάξω είναι επειδή έχω δίκιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τα πρώτα χρόνια δεν ήμουν έτσι, ήμουν με το χαμόγελο και σκεφτόμουν ότι αν είμαι καλός μαζί τους, θα είναι κι αυτοί καλοί μαζί μου.
»Είναι η δεύτερη χρονιά του «Παρά Πέντε» και μας έχουν καλέσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια να παρουσιάσουμε τη γιορτή των παιδιών στην ΕΣΗΕΑ. Ηταν το δελτίο ειδήσεων του STAR μόλις έλεγες μια κουβέντα σου ερχόταν η ντομάτα από το καρτούν. Και λέγαμε πως αν πάμε, θα έχουμε μια "ασυλία".
Στο τέλος έρχεται ο κ. Σόμπολος και μας λέει: "Έχει έρθει μια κάμερα από το STAR, να κάνετε μια δήλωση για τη γιορτή". Και λέμε τι ωραία που ήταν, για τα παιδιά και τη χαρά που τους δώσαμε. Και αισθανόμαστε ασφαλείς. Πάμε στο σπίτι το βράδυ, ανοίγουμε τις ειδήσεις και βλέπουμε τις φάτσες μας και ένα καρτούν… παφ τη ντομάτα! Εκεί ήταν η τελευταία φορά που είδα την ΕΣΗΕΑ και τα παιδιά της. Δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτή η περίοδος ήταν τρομακτική και δεν έχει ζητήσει κανείς συγγνώμη από τότε. Κι αυτή η περίοδος είναι η βάση όσων βλέπουμε μέχρι και σήμερα», είπε ο ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.