TV & Media

Ελένη Χατζίδου: «Με ρωτούσαν γιατί είμαι με τον Ετεοκλή που έχει την αναπηρία»

Η αποκάλυψη που έκανε για τα επικριτικά σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου © Instagram

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για όσους την ρωτούσαν τον λόγο που είναι με τον Ετεοκλή Παύλου που έχει την αναπηρία.

Για τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχτεί όταν είχε γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου λόγω της αναπηρίας του αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου.

«Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν "εσύ γιατί είσαι με αυτόν;". Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν "πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;" Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyogcfi0nzuh)

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε: «Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά».

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε πως «από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν "εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ