TV & Media

MasterChef: Η συγκινητική ιστορία της Τάνια από την Ινδία

«Δεν έβγαινα στον κόσμο, φοβόμουν ότι θα μου πούνε τη λάθος λέξη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
india

MasterChef: Η συγκινητική ιστορία της Τάνια από την Ινδία - Το bullying που υπέστη 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου το MasterChef 2024 με τους πρώτους διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τις πρώτες ποδιές που θα τους έβαζαν στον διαγωνισμό.

Στο διαφορετικό template φέτος, οι παίκτες αγωνίζονταν σε ζευγάρια ο ένας κόντρα στον άλλον με μία ποδιά να δίνεται ανά ζευγάρι, ενώ υπήρξαν και οι εξαιρέσεις.

Μέσα στους παίκτες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και να συγκινήσουν με την προσωπική τους ιστορία ήταν η Τάνια από την Ινδία. Η παίκτρια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το bullying που δεχόταν ως παιδί, αλλά και τους περιορισμούς με τους οποίους ζούσε, λόγω της καταγωγής της.

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο ότι θα με κοροϊδεύουν και θα μου πούνε τη λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία γιατί κάποιοι δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει», αποκάλυψε η Τάνια.

MasterChef 2024 | Τάνια vs Ιωάννης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ