TV & Media

Κωστέτσος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι άνδρα στην Ελλάδα»

Όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος
O σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τον Στέφανο Κασσελάκη © NDP PHOTO /

Βασίλειος Κωστέτσος: Ο σχεδιαστής για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έφερε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι άνδρα στην Ελλάδα». 

Ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος
Ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος © NDP PHOTO

«Δεν είναι απλά θετικό το νομοσχέδιο, είναι αναμενόμενο και είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Δεν μπορούμε εμείς να απέχουμε σαν χώρα, διαφορετικά να κλείσουμε τα σύνορα μας και να λειτουργούμε μόνοι μας. Δεν γίνεται, είναι κάτι διεθνές. Είναι μια κίνηση παγκόσμια με την οποία αποδεχόμαστε την ελευθερία του ανθρώπου», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος και πρόσθεσε: «Προσωπικά δεν πιστεύω στο καλούπι του γάμου, δεν μου πάει εμένα πολύ, δεν λέω όμως ποτέ. Όσον αφορά την υιοθεσία, όπως την ακούνε, το ακούνε σαν κάτι πολύ εύκολο. Είναι όμως κάτι πολύ δύσκολο για τα ζευγάρια με έναν άνδρα και μια γυναίκα, έχει πάρα πολλές διαδικασίες» και επεσήμανε πως αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι «η αγάπη, αυτή λείπει από ένα παιδί».

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ο Κασσελάκης σόκαρε γιατί έδωσε μία εικόνα ενός σοβαρού τραπεζίτη»

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει λίγο όλη την αναστάτωση στο σκηνικό. Έδωσε ώθηση σαφώς αλλά έφερε και μια άλλη, για μένα τη σωστή, εκδοχή ενός γκέι, ομοφυλόφιλου, ΛΟΑΤΚΙ, όπως θέλει ο καθένας να το τοποθετήσει. Την εκδοχή ενός σοβαρού ατόμου γιατί μέχρι πρότινος, κάποιοι που ακόμα και τώρα θέλουν να το παρουσιάζουν έτσι, παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους ως ντιγκιντάγκες, ως λούγκρες, ως οι τρελές του χωριού και τα λοιπά».

«Ο Κασσελάκης λοιπόν τους σόκαρε γιατί έδωσε μια εικόνα ενός σοβαρού τραπεζίτη, που θα μπορούσε να είναι και δικηγόρος, το ντύσιμο του και όλα τα οποία τους ταρακούνησαν πάρα πολύ», σημείωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyckgy9jk3mp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ