TV & Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Συνέχισα το "Στην Υγειά μας" γιατί μου έλεγε ο κόσμος "εμείς τι θα κάνουμε;"»

Γιατί είπε πως του έκανε κακό η εκπομπή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που συνέχισε το «Στην Υγειά μας»
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που συνέχισε το «Στην Υγειά μας» © NDPPHOTO

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που συνέχισε το «Στην Υγειά μας» - Γιατί είπε πως του έκανε κακό η εκπομπή

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», εξηγώντας τον λόγο που συνέχιζε την εκπομπή.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως παρά την μεγάλη επιτυχία της εκπομπής, σε εκείνον έκανε κακό, όσον αφορά την καριέρα του στην υποκριτική.

«Έρχονταν στο καμαρίνι μου στο θέατρο και μου έλεγαν “ρε συ είσαι πάρα πολύ καλός, δεν σου το χα”. Με νοιάζει πια εγώ τι θέλω. Μέσα μου θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις τον πήχη λίγο πιο ψηλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο», ανέφερε σχετικά με τα σχόλια που εισέπραττε σε παραστάσεις του.

«Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του "Στην υγειά σου". Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, πάντα έτσι λειτουργούσαν. Όταν κάναμε τους "Απαράδεκτους", μας έλεγαν οι παραγωγοί “Απαράδεκτους, τίποτα γείτονες γράψτε, 2-3 φίλους”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που είναι πετυχημένο δεν το ξανακάνεις. Δεν έχω δει κανένα "Στην υγειά μας". Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ», συνέχεισε και κατέληξε:

«Ο βασικός λόγος που το έκανα είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε βράδυ και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν "Στην υγειά μας"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ