TV & Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα τον πατέρα μου ένιωθα τύψεις»

Τι αποκάλυψε για την τελευταία τους συζήτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsimtsili

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πως όταν έχασε τον πατέρα της ένιωθε τύψεις - Τι αποκάλυψε για την τελευταία τους συζήτηση

Στην απώλεια του πατέρα της αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day».

Με σχετική αφορμή, η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την σχέση που είχε με τον πατέρα της ενώ αποκάλυψε και πως ένιωθε τύψεις, λίγο αφότου τον έχασε.

«Το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυνείδητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συμπλήρωσε:

«Δεν το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxsyx6wzdk55)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ