TV & Media

Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση Κιμούλη

Μετά από αγωγή του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού
Μετά από αγωγή του Γιώργου Κιμούλη, Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού παραπέμπονται σε δίκη © NDP

Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού: Σε δίκη για την υπόθεση Κιμούλη - Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του ηθοποιού

Η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού παραπέμπονται σε δίκη μετά από αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του ο Γιώργος Κιμούλης, μετά από όσα είχαν δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες περί «κακοποιητικής συμπεριφοράς». Επιπλέον, σε δίκη παραπέμπονται και δύο γιατροί. 

«Το 2021 έγινε μία τηλεκαταγγελία εναντίον του κ. Κιμούλη και εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτής της αγωγής, η κ. Δούκα προκειμένου να αντικρούσει αυτά τα επιχειρήματα, προσκόμισε δύο ιατρικές πιστοποιήσεις. Εμείς προσβάλλαμε αυτές τις πιστοποιήσεις ως ψευδείς. Αυτές οι πιστοποιήσεις βεβαίωναν κάποιες στεσογόνες αντιδράσεις του οργανισμού της κ. Δούκα το έτος 2008 και πιστοποιούνταν το έτος 2022, 14 χρόνια μετά. Η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για ψευδείς πιστοποιήσεις και αυτό έκρινε και οι δύο εισαγγελείς. Κατόπιν τούτου παραπέμπονται οι δύο γιατροί για ψευδή πιστοποίηση για δικαστική χρήση, και η κ. Δούκα για ηθική αυτουργία κατ΄ εξακολούθηση», δήλωσε σήμερα (1.12) στο Mega Καλημέρα η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.  

Μάλιστα, η δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη ανέφερε ότι τόσο η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού, όσο και ο Νίκος Ψαρράς ουδέποτε κινήθηκαν δικαστικά εναντίον του ηθοποιού.  «Ο κ. Κιμούλης δεν είναι υπόλογος σε κανένα δικαστήριο. Η αγωγή, η οποία συζητήθηκε και σε αυτό το πλαίσιο κατατέθηκαν οι ψευδείς πιστοποιήσεις, κατατέθηκε από την πλευρά του κ. Κιμούλη διότι θίχτηκε η προσωπικότητά του. Η κ. Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση δια διαδικτύου. Ο κ. Ψαρράς δεν έχει βγει ποτέ να εξυβρίσει τον κ. Κιμούλη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxcs4tusdda9)

Υπόθεση Κιμούλη: Γιατί παραπέμπονται σε δίκη οι δύο γιατροί

Σε δηλώσεις του στον Alpha ο -επίσης- δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, σημείωσε ότι οι δύο γιατροί παραπέμπονται σε δίκη γιατί υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση που βίωνε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού. Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Στην τηλεόραση του Alpha μίλησε και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής: «Ούτε η Ζέτα Δούκα ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεχτεί και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxc2yup6hjsx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ