TV & Media

Η Πόπη Τσαπανίδου διασχίζει τον Ατλαντικό με πλοίο - «Βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ»

«Αν άξιζε; Και με το παραπάνω», γράφει η δημοσιογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου ταξιδεύει με πλοίο στον Ατλαντικό
Πόπη Τσαπανίδου: Ταξιδεύει με πλοίο στον Ατλαντικό και περιγράφει τις δυσκολίες © Instagram / tsapanidou

Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος διασχίζει τον Ατλαντικό με πλοίο - Η ανάρτησή της για τις δυσκολίες

Η Πόπη Τσαπανίδου κάνει ένα όνειρο ζωής, πραγματικότητα. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram έκανε γνωστό ότι αποφάσισε να διασχίσει με πλοίο τον Ατλαντικό Ωκεανό και παρά τους αρχικούς της φόβους, υποστηρίζει ότι το ταξίδι αξίζει και με το παραπάνω. 

Η δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από το παράθυρο του πλοίου και ενώ πίσω της φαίνεται η φουρτουνιασμένη θάλασσα. Στη λεζάντα περιέγραψε τις δυσκολίες που συνάντησε από τις πρώτες κιόλας ημέρες του ταξιδιού. «Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας», γράφει η Πόπη Τσαπανίδου, απολαμβάνοντας το ταξίδι. 

Πόπη Τσαπανίδου - Το ταξίδι στον Ατλαντικό με πλοίο

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου αναφέρεται και στο πώς αντέδρασαν οι φίλοι της όταν τους είπε ότι θα πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο ταξίδι. Συγκεκριμένα γράφει: 

«Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο. Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως "ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα". Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς. Και πράγματι. Συνάντησα ότι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς. Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες. Αν άξιζε; Και με το παραπάνω! Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας. Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής.  Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ