TV & Media

Πέθανε η Ελένη Καριολάκη από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - Η σορός της ήταν 4 μέρες στο σπίτι με τον σύζυγό της

Σε άθλιες συνθήκες ζούσε το ζευγάρι - Οι γείτονες έκαναν καταγγελία για τη δυσοσμία

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελένη Καριολάκη: Νεκρή η τηλεοπτική περσόνα που έγινε γνωστή από την εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 4 ημέρες.

Νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 55 ετών βρέθηκε η τηλεοπτική περσόνα Ελένη Καριολάκη, την οποία το κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η σορός της εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με το «Super Κατερίνα». 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τέσσερις ημέρες βρισκόταν στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, ωστόσο την αστυνομία ειδοποίησε ο κουνιάδος της, ο οποίος ζήτησε και τη συνδρομή κλειδαρά. Στον ALPHA προβλήθηκαν πλάνα του σπιτιού που είναι ακατάλληλο και ήδη έχει ειδοποιηθεί το Υγειονομικό και φιλοζωικές από τους γείτονες. Η Ελένη Καριολάκη κηδεύτηκε προχθές στην Αγία Παρασκευή.

«Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια», είπε ο κ. Μανώλης, σύζυγος της Ελένης Καριολάκη. Ο ίδιος είπε πως τον βοηθάει να βιοπορίζεται η γειτονιά. Άξιο αναφοράς είναι πως στο σπίτι φέρεται να βρισκόταν ο Μανώλης Μινδρινός, ενώ η Ελένη Καριολάκη ήταν νεκρή.

Κακές οι συνθήκες στο σπίτι της Ελένης Καριολάκη

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως και εικόνες από το σπίτι της Ελένης Καριολάκη, όπου, όπως καταγράφεται, η ίδια και ο σύζυγός της ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

Στον χώρο υπάρχουν διάσπαρτα αντικείμενα, ενώ για το εν λόγω οίκημα έχουν ειδοποιηθεί και οι υγειονομικές υπηρεσίες.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά και για να έρθει υγειονομικό, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αυτοσυντήρητος», ανέφερε γείτονας της Ελένης Καριολάκη για τον σύζυγό της.

«Δεν μπορεί να συντηρήσει τα σκυλιά. Ήταν 5 ημέρες ατάιστα. Κάνουν την ανάγκη τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ειδοποίησα την φιλοζωική. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Η κυρία είχε προβλήματα με τη γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.