TV & Media

Πέθανε η Ελένη Καριολάκη από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - Η σορός της ήταν 4 μέρες στο σπίτι με τον σύζυγό της

Σε άθλιες συνθήκες ζούσε το ζευγάρι - Οι γείτονες έκαναν καταγγελία για τη δυσοσμία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Καριολάκη: Νεκρή η τηλεοπτική περσόνα που έγινε γνωστή από την εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 4 ημέρες.
Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η τηλεοπτική περσόνα Ελένη Καριολάκη © YouTube/screen shot

Ελένη Καριολάκη: Νεκρή η τηλεοπτική περσόνα που έγινε γνωστή από την εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 4 ημέρες.

Νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 55 ετών βρέθηκε η τηλεοπτική περσόνα Ελένη Καριολάκη, την οποία το κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η σορός της εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με το «Super Κατερίνα». 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τέσσερις ημέρες βρισκόταν στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, ωστόσο την αστυνομία ειδοποίησε ο κουνιάδος της, ο οποίος ζήτησε και τη συνδρομή κλειδαρά. Στον ALPHA προβλήθηκαν πλάνα του σπιτιού που είναι ακατάλληλο και ήδη έχει ειδοποιηθεί το Υγειονομικό και φιλοζωικές από τους γείτονες. Η Ελένη Καριολάκη κηδεύτηκε προχθές στην Αγία Παρασκευή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx4cjwu3l3i9)

«Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια», είπε ο κ. Μανώλης, σύζυγος της Ελένης Καριολάκη. Ο ίδιος είπε πως τον βοηθάει να βιοπορίζεται η γειτονιά. Άξιο αναφοράς είναι πως στο σπίτι φέρεται να βρισκόταν ο Μανώλης Μινδρινός, ενώ η Ελένη Καριολάκη ήταν νεκρή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx4cmx54l235)

Κακές οι συνθήκες στο σπίτι της Ελένης Καριολάκη

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως και εικόνες από το σπίτι της Ελένης Καριολάκη, όπου, όπως καταγράφεται, η ίδια και ο σύζυγός της ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

Στον χώρο υπάρχουν διάσπαρτα αντικείμενα, ενώ για το εν λόγω οίκημα έχουν ειδοποιηθεί και οι υγειονομικές υπηρεσίες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx4coacu9ek1)

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά και για να έρθει υγειονομικό, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αυτοσυντήρητος», ανέφερε γείτονας της Ελένης Καριολάκη για τον σύζυγό της.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ - Ελένη Καργιολάκη

«Δεν μπορεί να συντηρήσει τα σκυλιά. Ήταν 5 ημέρες ατάιστα. Κάνουν την ανάγκη τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ειδοποίησα την φιλοζωική. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Η κυρία είχε προβλήματα με τη γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ