Ελλαδα

To Survivor των ονείρων μου

Ένα ριάλιτι που δεν θα ήταν ένα βαρετό ξεκατίνιασμα μετριοτήτων αλλά ένας πόλεμος κορυφών

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To Survivor των ονείρων μου
© Leonardo Rossatti / Pexels

Ο Μάνος Βουλαρίνος φτιάχνει τη δικιά του λίστα με γνωστές προσωπικότητες που θα ήθελε να συμμετάσχουν σε ριάλιτι

Δεν παρακολουθώ κανένα ριάλιτι σόου. Μου φαίνεται φοβερά θλιβερή αυτή η συγκέντρωση wannabe διάσημων και διάσημων σε παρακμή που είναι πρόθυμοι να αυτοεξευτελιστούν σε πανελλήνια μετάδοση για να κερδίσουν λίγη διασημότητα οι πρώτοι και για να διατηρήσουν λίγο ακόμα τη διασημότητά τους οι δεύτεροι. Δεν αντέχω τις συνεχείς μανούρες αδιάφορων ή ενοχλητικών προσωπικοτήτων και τα δράματά τους μου φαίνονται πιο βαρετά κι από «ποιοτικό» ελληνικό σίριαλ. Όμως, μια φράση του δημάρχου Μπέου με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει ένα ριάλιτι που πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω.

Πιο συγκεκριμένα, ο (κατά δήλωσή του) ακροαριστερός δήμαρχος είπε ότι θα συμμετείχε στο Survivor αρκεί να ήταν μαζί και ο Αλέξης ο Κούγιας. Η δήλωση ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά εμένα δεν με εμπόδισε να ονειρευτώ ένα ριάλιτι διαφορετικό. Ένα ριάλιτι που δεν θα ήταν ένα βαρετό ξεκατίνιασμα μετριοτήτων αλλά ένας πόλεμος κορυφών και το οποίο θα παρακολουθούσα με τον φανατισμό που παλιότερα παρακολουθούσα το σπουδαίο Ερωτοδικείο (το πρώτο, το ορίτζιναλ, της Μιχαλονάκου). 

Έτσι έφτιαξα αυτή τη λίστα των παικτών που θα συμμετείχαν στο Survivor των ονείρων μου που είμαι βέβαιος πως θα μπορούσε να γίνει το Survivor και των δικών σας ονείρων.

  1. Αχιλλέας Μπέος
  2. Αλέξης Κούγιας
  3. Στέφανος Χίος
  4. Ζωή Κωνσταντοπούλου
  5. Λιάνα Κανέλλη
  6. Στέφανος Κασσελάκης
  7. Ραζβάν Λουτσέσκου
  8. Ελένη Λουκά
  9. Νίκος Παππάς (ο μπασκετμπολίστας)
  10. Έλενα Ακρίτα
  11. Θεοδώρα Τζάκρη
  12. Σοφία Βούλτεψη
  13. Νατάσσα Μποφίλιου
  14. Γιώργος Λιάγκας
  15. Παύλος Πολάκης
  16. Στέφανος Τσιτσιπάς

Δεν ξέρω πώς θα χωρίζονταν οι ομάδες και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αρκεί να τους έβλεπα όλους μαζί να προσπαθούν να συμβιώσουν σε κάποια τροπική παραλία. Και μπράβο τους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ