TV & Media

Συγκλόνισε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Secret Song: Κάποιοι δεν θέλουν να με δουν

Η αντίδρασή της στην συγκινητική έκπληξη που δέχθηκε στη σκηνή του Alpha

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Κατιάνα Μπαλανίκα συγκλόνισε με την εξομολόγησή της στην πρεμιέρα του Secret Song στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού

H Κατιάνα Μπαλανίκα συγκλόνισε με την εξομολόγησή της στην πρεμιέρα του Secret Song στον Alpha με την Ναταλία Γερμανού

Καλεσμένη βρέθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα το βράδυ της Κυριακής στην πρεμιέρα της νέας μουσικής εκπομπής του Alpha, Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwx21mczjntl)

Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής η δημοφιλής καλλιτέχνιδα έμελλε να δεχθεί μια έκπληξη από πολύ αγαπημένα της πρόσωπα για την οποία δεν είχε καμία απολύτως ιδέα. Η Κατιάνα Μπαλανίκα έκατσε στη λευκή καρέκλα, τα φώτα έσβησαν και περίμενε να δει ποιος θα εμφανιστεί στη σκηνή.

Και η έκπληξη ήρθε όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Μαριλού Κατσαφάδου για να ερμηνεύσει το αγαπημένο τραγούδι της ηθοποιού, την «Κουπαστή», της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη, που πρώτη ερμήνευσε η Άλκιστις Πρωτοψάλτη.

Έτσι, ήταν αδύνατον να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ το video wall με τις φωτογραφίες της με τον Γιώργο Μαρίνο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, έκαναν τη συγκίνησή της ακόμη μεγαλύτερη.

Και το αποκορύφωμα ήρθε στο τέλος όταν οι εγγονές της, της φώναξαν «γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwx22ys4z9o1)

Μάλιστα, στη συνέχεια η Κατιάνα Μπαλανίκα φύλαγε μια έκπληξη για όλους θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά της για ανθρώπους που έφυγαν ή που δεν μπορεί να δει ή που δεν θέλουν να την δουν. Και το έκανε τραγουδώντας acapella το «Τι σου έκανα και πίνεις».

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και εγώ μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους».

«Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το τραγούδι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwxl7uco2jyp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ