TV & Media

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη συνάντησε τον «σωσία» του τραγουδιστή στη Δανία

Τι λέει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για την ομοιότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ο Δανός τραγουδιστής που χαρακτηρίζεται από κάποιους σωσίας του Παντελή Παντελίδη
Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ο Δανός τραγουδιστής που χαρακτηρίζεται από κάποιους σωσίας του Παντελή Παντελίδη © Instagram / januswiberg

Παντελής Παντελίδης: Ο αδελφός του, Κωνσταντίνος, συνάντησε τον «σωσία» του στη Δανία - Τι λέει για την ομοιότητα

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, συνάντησε στη Δανία τον άνδρα που πολλοί εκτιμούν ότι είναι ο «σωσίας» του λαϊκού τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 7 χρόνια. 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με Δανό τραγουδιστή και σχολίασε ότι - εκτός από τα μούσια και τα μαλλιά - δεν μοιάζει στον αδελφό του. «Είχα πάει σε ένα προβάδικο με τους μουσικούς μου και έμαθε το παιδί ότι θα είμαστε εκεί, ήρθε, χαιρετηθήκαμε, όλα καλά. Εντάξει, εμένα προσωπικά δεν μου μοιάζει με τον Παντελή, τώρα εντάξει μπορεί να μοιάζει σε κάποιους άλλους και καλά κάνει. Εμένα, επειδή ήταν και αδελφός μου, δεν μου μοιάζει ένα παιδί, επειδή έχει ίδια μούσια και ίδια μαλλιά. Ούτε η φωνή του έχει καμία σχέση. Από τη Δανία είναι το παιδί, δεν μοιάζει», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη και πρόσθεσε: 

«Δεν νομίζω ότι τους συγκρίνουν λόγω φωνής, αλλά λόγω εμφάνισης. Επειδή έχει κοντά μούσια και μαλλιά σαν τον Παντελή. Εγώ δεν μπορώ να τον δω και να συγκινηθώ, γιατί κάτι τέτοιο γράφτηκε, δεν ισχύει αυτό. Ούτε εγώ, ούτε η μάνα μου. Δεν μπορεί τώρα ένα παιδί από τη Δανία, σε εμάς, που ήταν γιος μας, αδελφός μας, να συγκινηθούμε επειδή είχε ίδια μαλλιά, ίδια μούσια με τον Παντελή». 

Η φωτογραφία του αδελφού του Παντελή Παντελίδη με τον «σωσία» του τραγουδιστή

Ο Δανός τραγουδιστής έβγαλε με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε στο Instagram. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ