TV & Media

Nέες «φωνές» στην νέα σεζόν του «Rick and Morty» - Ο Ιan Cardoni αντικαθιστά τον Justin Roiland

Το δίκτυο Adult Swim απέλυσε τον Roiland τον Ιανουάριο, αφού κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rick and Morty
Rick and Morty

Rick and Morty: Ο Ιan Cardoni η νέα φωνή του Rick Sanchez - Το δίκτυο Adult Swim απέλυσε τον Roiland τον Ιανουάριο, αφού κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία

Το «Rick and Morty» αποκάλυψε επιτέλους τους ηθοποιούς φωνής που θα αντικαταστήσουν τον πρωταγωνιστή Justin Roiland.

Ο Ian Cardoni είναι η νέα φωνή του Rick Sanchez και ο Harry Belden είναι ο Morty Smith. Τα ονόματά τους εμφανίστηκαν στους τίτλους της πρεμιέρας της 7ης σεζόν το βράδυ της Κυριακής. Στους τίτλους έναρξης δεν υπήρχε επίσης το συνηθισμένο «Created by Justin Roiland and Dan Harmon» και εμφανίστηκε μόνο το λογότυπο του «Rick and Morty».

Οι νέες φωνές

Οι νέες φωνές των χαρακτήρων ακούστηκαν για πρώτη φορά στο τρέιλερ της 7ης σεζόν, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο, αλλά το Adult Swim δεν αποκάλυψε τους ανθρώπους πίσω από αυτές. Τα screeners για το «Rick and Morty» που κυκλοφόρησαν πριν από την έναρξη της σεζόν δεν περιείχαν τίτλους στο τέλος και παρόλο που οι εκπρόσωποι της σειράς δήλωσαν ότι θα αποκάλυπταν τα ονόματα των ηθοποιών φωνής υπό εμπάργκο πριν από την πρεμιέρα της 7ης σεζόν στις 15 Οκτωβρίου, το Adult Swim αθέτησε στη συνέχεια αυτή την υπόσχεση την Παρασκευή, λέγοντας μέσω email: «Στην πραγματικότητα θα συνεχίσουμε να κρατάμε εμπιστευτικά τα ονόματα των νέων ηθοποιών φωνής μέχρι την πρεμιέρα της Κυριακής το βράδυ στην ανατολική ακτή».

Η απόλυση του Roiland

Το Adult Swim απέλυσε τον Roiland τον Ιανουάριο, αφού κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία. Ήταν συνδημιουργός του «Rick and Morty» μαζί με τον Dan Harmon, εκτός από το να εκφράζει αρκετούς άλλους χαρακτήρες στη σειρά.Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Orange απέρριψε αργότερα την κατηγορία τον Μάρτιο. Τον Σεπτέμβριο, το NBC δημοσίευσε έκθεση στην οποία ισχυριζόταν ότι ο Roiland χρησιμοποιούσε τη φήμη του όλα αυτά τα χρόνια για να προσελκύει και να συναντά νεαρές γυναίκες, αρκετές από τις οποίες ήταν ανήλικες. Μία από τις γυναίκες ισχυρίστηκε ότι ο Roiland της επιτέθηκε σεξουαλικά- μέσω του δικηγόρου του ο Roiland αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Το «Rick and Morty» παρακολουθεί το ομώνυμο δίδυμο παππού- εγγονιού καθώς ταξιδεύουν στο σύμπαν. Εκτός από το τρέιλερ, το Adult Swim διακωμώδησε τις νέες φωνές στο λογότυπο της επερχόμενης σεζόν: «Ο Rick και ο Morty επέστρεψαν και ακούγονται πιο ίδιοι από ποτέ», αναφέρει η περίληψη. «Είναι η έβδομη σεζόν και οι πιθανότητες είναι ατελείωτες: Τι συμβαίνει με τον Τζέρι; Το Κακό Καλοκαίρι;! Και θα επιστρέψουν ποτέ στο λύκειο;! Ίσως όχι! Αλλά ας το μάθουμε! Πιθανότατα θα υπάρχει λιγότερο κατούρημα από την προηγούμενη σεζόν. "Rick and Morty", 100 χρόνια! Ή τουλάχιστον μέχρι τη 10η σεζόν!».

Το «Rick and Morty» έκανε το ντεμπούτο του το 2013 και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Η 7η σεζόν, έκανε πρεμιέρα χθες και θα περιλαμβάνει 10 νέα επεισόδια.

Ο Roiland ήταν επίσης συνδημιουργός και πρωταγωνιστής φωνής στην κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων «Solar Opposites» του Hulu- ο Dan Stevens ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του για τη φωνή του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα Korvo.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.