TV & Media

Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στον Πύργο Ηλείας για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria»

Θα υποδυθεί την Ελληνίδα Σοπράνο Μαρία Κάλλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Maria»: Αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας - Οι πρώτες εικόνες και το τίζερ τρέιλερ του φιλμ.
Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την Ελληνίδα Σοπράνο Μαρία Κάλλας © Pablo Larrain

Αντζελίνα Τζολί: Έφτασε στον Πύργο για την ταινία «Maria» - Θα υποδυθεί την Ελληνίδα Σοπράνο Μαρία Κάλλας

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Αντζελίνα Τζολί «πάτησε» Ελλάδα και συγκεκριμένα βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας. Εκεί όπου πρόκειται να γυριστεί μεγάλο μέρος της νέας της ταινίας «Maria».

Η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί την σπουδαία Μαρία Κάλλας, όπου για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα μείνει για αρκετό διάστημα στην Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Απόλλων και στο Δημοτικό Θέατρο της Αμαλιάδας, ενώ μετά η Αντζελίνα Τζολί και το συνεργείο της παραγωγής θα μεταφερθούν στο Κατάκολο.

Στον Πύργο η Αντζελίνα Τζολί

Η ιστορική θαλαμηγός του Ωνάση

Στο Κατάκολο βρίσκεται ήδη η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» για να γυριστούν και εκεί ορισμένες σκηνές. Η επιλογή της θρυλικής θαλαμηγού που άνηκε κάποτε στον εφοπλιστή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η Μαρία Κάλλας είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν εννέα ημέρες στην Ελλάδα. Στη συνέχεια θα βρεθούν τόσο στη Βουδαπέστη, όσο και στο Μιλάνο ενώ ήδη πλάνα έχουν γυριστεί και στο Παρίσι.

Κατάκολο: Ετοιμασίες στο Christina O.
Βίντεο από Patrisnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ