TV & Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω ζοριστεί πολύ - Υπάρχουν μέρες που κλαίω για δέκα ώρες»

Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς»

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθηνά Οικονομάκου
© NDPPHOTO

Αθηνά Οικονομάκου: Τα παιδιά της και ο ρόλος στη δραματική σειρά «Ο πρώτος από εμάς»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (10.10) στο «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και την απόκτηση των δύο παιδιών τους. 

«Με δύο παιδιά είναι τέλεια. Στο πρώτο επειδή δυσκολεύτηκα πολύ, είχα φόβο, ανασφάλεια και ενοχές, στο δεύτερο που τα είχα καταπολεμήσει όλα αυτά, βγήκε πιο αβίαστα, είναι πιο ξέγνοιαστο. Το μικρό βλέπει το μεγάλο και παίζουν μαζί», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις μαμάδες που λένε “ωχ παναγία μου δεύτερο παιδί, διπλή κούραση". Εμένα το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε. Κύλησε πολύ ομαλά. Πλέον λείπω αρκετά από το σπίτι και η μικρή γκρινιάζει, ενώ ο γιος μου είναι πιο συγκρατημένος».

«Δεν είχα προσχεδιάσει το θέμα της οικογένειας, έτυχε. Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισα, ήμουν πολύ τυχερή και με την τροπή που πήρε η σχέση, νομίζω ήρθε γρήγορα, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρω τι γίνεται γύρω μου, οπότε όλα ήρθαν ομαλά, ήρθε το πρώτο παιδί και όταν ένιωσα σίγουρη ήρθε και το δεύτερο», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου. Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί, η ηθοποιός απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε. Τα τρία παιδιά είναι άλλη πίστα, αλλάζουν τα πρακτικά τα παιδιά όμως, είναι μια χαρά».

Αθηνά Οικονομάκου: Ο ρόλος της στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή της στη σειρά, «Ο πρώτος από εμάς» στον ΑΝΤ1 και πόσο την έχει συγκινήσει το σενάριο.

«Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές. Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο -ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις- έτσι γίνεται και στη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου και πρόσθεσε:

«Από άποψη υποκριτικής πέρα από τα πρώτα χρόνια που έχω κάνει πολύ δυνατές σειρές με πολύ δύσκολους ρόλους και ήμουν και πιτσιρίκα, πλέον πιο ώριμη και έμπειρη σε αυτή τη δουλειά, θέλω να σου πω ότι έχω ζοριστεί πάρα πολύ. Έχουν υπάρξει ημέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα και επειδή σου βγαίνει και γίνονται όλα οργανικά, είναι τόσο δυνατό το κείμενο και τόσο καλοί οι ηθοποιοί που παίζω, που ο ένας παίρνει από τα μάτια του άλλου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός κι ας μην είναι το πλάνο σε εμάς. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ