TV & Media

«Γέννησα, αλλά το μωρό μου δεν τα κατάφερε»: Η Ήρα Κατσαντώνη μιλά για την απώλεια του παιδιού της

Η κόρη της Ελπίδας έχασε το μωρό της τον περασμένο Απρίλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ήρα Κατσαντώνη αγκαλιά με τη μητέρα της, Ελπίδα
Η Ήρα Κατσαντώνη, κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας, μίλησε για την απώλεια του μωρού της © Instagram / irakatsantoni

Ήρα Κατσαντώνη: Η επιχειρηματίας, κόρη της τραγούδιστριας Ελπίδας, για την απώλεια του παιδιού της μετά τη γέννα

Η Ήρα Κατσαντώνη μίλησε ανοιχτά στον Alpha για την απώλεια του παιδιού της μετά τη γέννησή του τον περασμένο Απρίλιο. Η επιχειρηματίας και κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας, εξομολογήθηκε ότι γέννησε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, το μωράκι της δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει. Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό», είπε στην εκπομπή Happy Day η Ήρα Κατσαντώνη και πρόσθεσε:

«Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου. Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvgqvtkw1weh)

Ήρα Κατσαντώνη: «Οκτώ μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν στο κενό»

Η Ήρα Κατσαντώνη λίγο καιρό μετά την τραγική απώλεια του μωρού της, με μία ανάρτησή στο Instagram είχε κάνει γνωστό ότι το μωρό της δεν βρίσκεται στη ζωή. «21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα τη ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. ο πόνος τεράστιος… Όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. Ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για τη ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή... και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ