TV & Media

Σπύρος Μπιμπίλας για 50-50: «Οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς»

Τι ανέφερε για την επιστροφή της σειράς στους δέκτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι ανέφερε για την επιστροφή της σειράς «50-50» στους δέκτες

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την επιστροφή του «50-50» στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μία επιστροφή που έχει προκαλέσει αντιδράσεις λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα συναδέλφους του.

Ο κος Μπιμπίλας σχολίασε την απόφαση να επιστρέψει το «50-50» στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» τονίζοντας πως ήταν αντίθετος με την απόφαση να επιστρέψει η σειρά.

«Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας, πολίτης. Εγώ ήμουν αντίθετος από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε (να μην παίζεται η επανάληψη για το «50-50»). Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα αν κάποιος από αυτούς έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να μπορούν οι υπόλοιποι να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Μπορεί να παίρνεις και 1 ευρώ το επεισόδιο, εξαρτάται από διάφορα. Οι ρόλοι δεν είναι η πραγματική ζωή, είναι άλλο οι ρόλοι και άλλο η ζωή μας. Εγώ τα βασικά μου σήριαλ τα έχω κάνει με τον Πέτρο, αλλά έχουν σταματήσει, δεν παίζουν πλέον», σχολίασε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctz5v232hj15)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ