TV & Media

Ο Phillip Schofield παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με νεότερο υπάλληλο του ITV

Ζήτησε συγγνώμη για τα ψέματά του και παραιτήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Phillip Schofield
© Lia Toby/Getty Images

Phillip Schofield: Παραίτηση του παρουσιαστή από το ITV μετά την παραδοχή ότι για τη σχέση με νεότερο υπάλληλο του δικτύου

Από το ITV παραιτήθηκε ο Phillip Schofield. Ο πρώην οικοδεσπότης του «This Morning» αφού παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με έναν νεότερο άνδρα υπάλληλο του ITV και είπε ψέματα για να το καλύψει, αποφάσισε να απομακρυνθεί από το δίκτυο, λέγοντας ότι η σχέση τους δεν ήταν παράνομη. 

Σε μια δήλωση στην Daily Mail, ο Phillip Schofield είπε ότι «συνάντησε τον άνδρα όταν ήταν έφηβος. Τότε του ζητήθηκε να τον βοηθήσει να μπει στην τηλεόραση». Ο Phillip Schofield ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους, τους εργοδότες, τα ΜΜΕ, αλλά και τους τηλεθεατές για τα ψέμματα που είπε.  Ένας εκπρόσωπος του ITV είπε ότι ήταν «βαθιά απογοητευμένοι από την παραδοχή της εξαπάτησης» και επιβεβαίωσε ότι το δίκτυο διέκοψε κάθε σχέση με τον οικοδεσπότη. Συνεπώς, ο 61χρονος Phillip Schofield δεν είναι πλέον ο παρουσιαστής των British Soap Awards που θα απονεμηθούν τον επόμενο μήνα. Επίσης, δεν θα παρουσιάσει μια νέα σειρά prime-time που το ITV έχει ήδη ανακοινώσει. 

Ο Phillip Schofield παραιτήθηκε από τον ρόλο του στο This Morning την περασμένη εβδομάδα μετά από αναφορές για ρήξη με τη συμπαρουσιάστριά του Holly Willoughby. Ο Phillip Schofield διευκρίνισε ότι η αποχώρησή του από την εκπομπή δεν είχε σχέση με τη συνάδελφο του.

Phillip Schofield admits to AFFAIR with young ITV staff member | 'No way he can come back from this'

Το coming out του Phillip Schofield και το τέλος του γάμου του με τη Stephanie Lowe

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής ήταν ακόμη παντρεμένος με τη σύζυγό του Stephanie Lowe την εποχή της σχέσης του με υπάλληλο του ITV. Χώρισαν το 2020, αφού ο Schofield έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος. Ο Phillip Schofield είπε ότι λυπάται «πολύ, πολύ, πολύ» που ήταν άπιστος στη γυναίκα του και που είπε ψέματα στους συναδέλφους, τους τους εργοδότες, τους φίλους, τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό.

Ένας εκπρόσωπος του ITV δήλωσε: «Οι σχέσεις που έχουμε με αυτούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Σε μια δήλωση στο BBC, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής είπε: «Με βαθύτατη λύπη μου, μετά από 35 χρόνια άψογης συνεργασίας από το YMU, συμφώνησα να αποχωρήσω από την εκπροσώπησή τους». Ορισμένα πρώην στελέχη του ITV κατά τη διάρκεια της ημέρας, συμπεριλαμβανομένων των Eamonn Holmes και Dan Wootton, πρότειναν ότι το δίκτυο έχει ερωτήσεις να απαντήσει σχετικά με το κατά πόσο ήξεραν οι μάνατζερ για τη σχέση. 

Phillip Schofield: UK TV presenter admits affair with younger ITV employee - BBC News

Με πληροφορίες από το BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ