TV & Media

Η Άντζυ Σαμίου εναντίον δημοσιογράφων, ΑμεΑ, «δειλού λαού» για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Περίμενα να ψηφίσουν κάτι πιο προοδευτικό, τον ΣΥΡΙΖΑ»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντζυ Σαμίου: Η αντίδρασή της στο αποτέλεσμα των εκλογών - Κάνει λόγο για «δειλία» από μέρους των ψηφοφόρων - Βολές κατά δημοσιογράφων και καναλιών.
Η Άντζυ Σαμίου τοποθετήθηκε κατά της ετυμηγορίας του εκλογικού σώματος σε δηλώσεις της © NDP photo

Άντζυ Σαμίου: Η αντίδρασή της στο αποτέλεσμα των εκλογών - Κάνει λόγο για «δειλία» από μέρους των ψηφοφόρων - Βολές κατά δημοσιογράφων, καναλιών και ΑμεΑ.

Την απογοήτευσή της για τα εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου και την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε η Άντζυ Σαμίου.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η 63χρονη τραγουδίστρια κατηγόρησε για δειλία τους ψηφοφόρους, εκτόξευσε βολές κατά των ΜΜΕ, εκδήλωσε την απορία της για το χαμηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ έκανε λόγο και για χειραγωγούμενη ψήφο μερίδας των ΑμεΑ από μέλη των οικογενειών τους.  

Όλα αυτά ενώ το βράδυ των εκλογών, σχολίασε ως εξής στο προσωπικό της προφίλ στο twitter:

«Οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ετοιμαστείτε τώρα να κλάψετε ακόμη πιο πικρά , γιατί δεν θα σταματήσουν πουθενά και δεν θα αφήσουν όρθιο τίποτα».

«Πώς σας ακούστηκε το εκλογικό αποτέλεσμα;», ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με την Άντζυ Σαμίου να δηλώνει πως «πέσαμε από τα σύννεφα».

«Βέβαια, νομίζω κανείς δεν το περίμενε, ούτε η ΝΔ. Είναι εντελώς αψυχολόγητο, τουλάχιστον το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το εξηγήσει. Δεν ξέρω, μπορεί να έχω μικρό μυαλό, μπορεί να έχω ρομαντικό μυαλό. Πάντως, ένας λαός που υποφέρει τόσο και αποφασίζει να ψηφίσει αυτόν που τον έχει φθάσει σε αυτό το σημείο, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω.

«Για εμένα ήταν δειλία»: Η τοποθέτηση της Άντζυ Σαμίου για τις εκλογές

»Για εμένα ήταν δειλία, δειλία να ρισκάρει από τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια, και από αυτά που έχουν ακούσει από τους δημοσιογράφους που του κάνουν το άσπρο μαύρο. Και το 40% δεν πήγε να ψηφίσει, αυτό κι αν ήταν τραγικό λάθος».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csth0wt2racx)

«Τι περιμένατε;», ρώτησε την Άντζυ Σαμίου στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, με την ίδια να απαντά: «Περίμενα να ψηφίσουν κάτι πιο προοδευτικό, τον ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση.

»Αδιανόητο. Εγώ ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και είδα μανάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνες για λογαριασμό τους. Εννοώ ότι μπήκαν σε αυτόν τον κόπο για να έχουν ψηφοδέλτια, χρησιμοποιήθηκε κάθε μέσο για να πάρουν κάθε ψήφο.

»Δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί αυτό, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα, ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του. Εγώ δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός, δεν ξέρω πού πάει και τι γίνεται. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που σκέφτονται το καλό και ελπίζω να αγωνιστούν για το καλύτερο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ