TV & Media

Η αμήχανη αποχώρηση της ελληνικής αποστολής μετά τον αποκλεισμό του Victor Vernicos από τη Eurovision

Η δήλωση της Μαρίνας Βερνίκου

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eurovision 2023: Ο Victor Vernicos απομακρύνθηκε από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους μετά τον αποκλεισμό του - Μαρίνα Βερνίκου: «Δεν ξέρω τι έφταιξε».

Ο Victor Vernicos δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού το βράδυ της Πέμπτης 11/5 στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, όπου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2023.

Τα όσα ακολούθησαν ωστόσο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προκαλούν εντύπωση, καθώς ενώ οι δημοσιογράφοι περίμεναν την ελληνική συμμετοχή έξω από το ξενοδοχείο για μια δήλωση, o Victor Vernicos «φυγαδεύτηκε».

Όταν η ελληνική αποστολή έφτασε έξω από το ξενοδοχείο και αντιλήφθηκαν τις τηλεοπτικές κάμερες, έκαναν μια παράκαμψη στη διαδρομή τους βρίσκοντας την ευκαιρία, την ώρα που η Μαρία Κοζάκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες να περάσουν γρήγορα τον Victor Vernicos στον χώρο διαμονής του.

Εκείνος όμως δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, αφήνοντας ασχολίαστο τον αποκλεισμό του.

Δημοσιογράφος περιέγραψε ότι υπήρχε «ένα ψυχρό κλίμα, μια διάθεση απροθυμίας να απευθυνθούν στους δημοσιογράφους».

Μαρίνα Βερνίκου: Δεν ξέρω τι έφταιξε για τον αποκλεισμό

Δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής έκανε η Μαρίνα Βερνίκου.

Η θεία του 16χρονου τραγουδιστή ανέφερε πως «Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο από όταν ήταν 4 χρονών, παίζει κιθάρα, γράφει τα τραγούδια μόνος του. Είναι ένα αξιόλογο παιδί». 

Σχετικά με το τι μπορεί να έφταιξε για τον αποκλεισμό, η Μαρίνα Βερνίκου επισήμανε ότι «δεν ξέρω τι έφταιξε, προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι πολύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό».