TV & Media

Σοφία Παυλίδου: Ζητάει αποζημίωση 80.000 ευρώ από τον Μάνο Παπαγιάννη

Ως αποζημίωση για ηθική βλάβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης στη δίκη με τη Σοφία Παυλίδου
Μάνος Παπαγιάννης - Σοφία Παυλίδου παράσταση «Πετάει - Πετάει» © NDP

Σοφία Παυλίδου: Ζητάει αποζημίωση 80.000 ευρώ από τον Μάνο Παπαγιάννη - Ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου συνεχίζεται, καθώς η ηθοποιός κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης εναντίον του πρώην συνεργάτη της για ηθική βλάβη.

Το πρώτο "σημάδι" της "έντασης" ανάμεσά τους είχε εμφανιστεί το 2018, όταν αμφότεροι πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση "Πετάει-πετάει" και είχαν αλληλομηνυθεί.

Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον τότε συμπρωταγωνιστή της για ξυλοδαρμό και του είχε κάνει μήνυση για απλή σωματική βλάβη, με τον Μάνο Παπαγιάννη να αντιδικεί και να κατηγορεί την Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η διαμάχη τους οδήγησε στα δικαστήρια και λίγο πριν από το τέλος του 2022, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για την απλή σωματική βλάβη, με την ποινή των τεσσάρων μηνών με αναστολή και να καταθέτει έφεση τότε.

Ωστόσο, η Σοφία Παυλίδου αθωώθηκε από την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να έρθουν και πάλι αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες, με την Σοφία Παυλίδου να ζητά από τον αλλοτινό συνεργάτη της το ποσό των 80.000 ευρώ, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Πρόκειται για παλαιότερες δηλώσεις του για την Σοφία Παυλίδου, αλλά και σε έξοδα και διαφυγόντα κέρδη της ηθοποιού στη διάρκεια της δικαστικής τους διαμάχης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ