- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το BBC βάζει τέλος στα κουστούμια και τα ταγιέρ των παρουσιαστών
ΒΒC: Χαλαρώνουν οι ενδυματολογικοί κώδικες με το λανσάρισμα νέου καναλιού
Οι παρουσιαστές του BBC News ενημερώθηκαν ότι μπορούν να χαλαρώσουν τον επίσημο ενδυματολογικό τους κώδικα, επιδιώκοντας πιο αυθεντικά ρεπορτάζ, καθώς ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το 24ωρο ειδησεογραφικό του κανάλι.
Η Νάγια Νίλσεν Διευθύντρια Ψηφιακών Υπηρεσιών του BBC News, δήλωσε στο προσωπικό την περασμένη εβδομάδα ότι μια «πιο άγρια» εμφάνιση όπως αυτή που υιοθετούν ορισμένοι δημοσιογράφοι όταν βρίσκονται εκτός στούντιο μπορεί να είναι πιο αξιόπιστη.
Όπως αναφέρει το «Deadline» η Νίλσεν μιλούσε καθώς το BBC εντείνει τα σχέδιά του για τη συγχώνευση του BBC World News με το εγχώριο ειδησεογραφικό κανάλι του, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος και να κάνει την παραγωγή κυλιόμενων ειδήσεων πιο ελκυστική στο διαδικτυακό κοινό. Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί το καλύτερο ειδησεογραφικό κανάλι στον κόσμο.
Η ίδια δήλωσε στους υπαλλήλους: «Είναι λίγο σαν, το να είμαστε ιδρωμένοι και βρώμικοι όπως όταν είμαστε στο πεδίο, είναι στην πραγματικότητα πιο αξιόπιστο από το να δείχνουμε σαν να έχουμε μόλις βγει από μια τελετή απονομής βραβείων ή από ένα ωραίο δείπνο».
Ορισμένοι παρουσιαστές το εξέλαβαν ως μήνυμα για να εγκαταλείψουν τα κοστούμια και τα φορέματα. Μια πηγή δήλωσε ότι οι αλλαγές στον ενδυματολογικό κώδικα έχουν ήδη γίνει στην οθόνη, επισημαίνοντας ότι ο παρουσιαστής του καιρού φορούσε σακάκι και μπλουζάκι σε τουλάχιστον μια περίπτωση.
Το κανάλι BBC News έχει μια ομάδα οκτώ δημοσιογράφων που θα λειτουργούν ως παρουσιαστές στο στούντιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.