Σοφία Βογιατζάκη: Δεν μου αρέσει η αμετροέπεια και η επιπολαιότητα (βίντεο)
Η ηθοποιός μίλησε για τα κιλά της και τον όρο «diversity»
Η Σοφία Βογιατζάκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Dot» και μίλησε για όλους και για όλα
Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» το Σάββατο (04.02), όπου μίλησε για το σωματικό της βάρος, σχολιάζοντας παράλληλα τον όρο «diversity».
«Δε μου αρέσει καθόλου στους ανθρώπους η αμετροέπεια, η επιπολαιότητα κι η αδικία. Και το λέω εγώ που έχω παραπάνω βάρος και το παλεύω ακόμη. Έχω χάσει τον μπούσουλα. Σαφώς νομιμοποιούμαι στο να αισθάνομαι καλά στα παραπανίσια κιλά μου αν η υγεία μου είναι καλά, αλλά δε νομιμοποιούμαι στο όνομα κανενός diversity και να πούμε “γίνετε όλοι χοντροί κι είμαστε ευτυχισμένοι”, γιατί είναι θέμα υγείας. Δεν μπορώ να πω ότι θα βγαίνω και θα υπερθεματίζω και θα λέω ότι πρέπει να είμαστε 120 κιλά και να το χειροκροτώ. Είναι αηδία, γιατί αν βάλω άλλα δέκα κιλά θα με χτυπήσει στα γόνατα, στην καρδιά. Εγώ αισθάνομαι καλά σε όλες τις συνθήκες. Το να με αγαπήσω εμένα δεν εξαρτάται από το πώς είμαι», είπε αρχικά.
«Από όλα τα μαθήματα που μου έχει δώσει η ζωή είτε είναι καλό είτε κακό, κρατάω το καλό και δεν έχω αφήσει να γράψει αρνητικά στην ψυχή μου και να μου δημιουργήσει φόβο ή κόμπλεξ. Από νωρίς κατάλαβα ότι είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε στη ζωή να παίρνω και να δίνω αγάπη […]», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.
Για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή ή στο J2US, απάντησε: «Αν ήμουν σε μία ωραία παρέα σε μία ωραία συνθήκη θα έκανα ξανά εκπομπή. Έμαθα πράγματα από τον Γρηγόρη που με έκαναν να προχωρήσω. Μπορεί να πήγαινα στο J2US με συγκεκριμένες συνθήκες ως διαγωνιζόμενη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο
Δείτε το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής
O εκλιπών υπήρξε βασικό στέλεχος του σταθμού για πάνω από τρεις δεκαετίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.